температура

Таг
5Вести

НАЈВИСОКАТА ТЕМПЕРАТУРА НА ЗЕМЈАТА ДОСЕГА ИЗМЕРЕНА ВО КАЛИФОРНИЈА – 54,4 СТЕПЕНИ

АРКТИК ПОГОДЕН ОД НАЈВИСОКИТЕ ТЕМПЕРАТУРИ ВО ИСТОРИЈАТА, ИЗМЕРЕНИ 38 СТЕПЕНИ

ИЗМИНАТИОТ ЈАНУАРИ БИЛ НАЈТОПЛИОТ ОТКАКО ПОЧНАЛЕ МЕРЕЊАТА

НА АНТАРКТИК ЗА ПРВПАТ ИЗМЕРЕНА ТЕМПЕРАТУРА ПОВИСОКА ОД 20 СТЕПЕНИ

ЛЕТОСКА НИЗ СВЕТОТ РЕГИСТРИРАНИ РЕЧИСИ 400 ТЕМПЕРАТУРНИ РЕКОРДИ