Терминатор: мрачна судбина

Таг
2Вести

НОВИОТ „ТЕРМИНАТОР“ ОД ДЕНЕСКА ВО СКОПСКИТЕ КИНА

ЏЕЈМС КАМЕРОН НАЈАВИ НОВА „ТЕРМИНАТОР“ ТРИЛОГИЈА