ПАТУВАЧКИОТ КАРАВАН НА МЕРЦЕДЕС СО ОСУМ КАМИОНИ И ШАТОР СЕ ПАКУВА И СЕ РАСПАКУВА ЗА САМО ЕДЕН ДЕН