тестирање

Таг
9Вести

ТЕСТИРАЊЕТО НА ЧЕТИРИДНЕВНА РАБОТНА НЕДЕЛА НА ИСЛАНД ДАЛО ИЗВОНРЕДНИ РЕЗУЛТАТИ

ВО БАРСЕЛОНА СЕ ОДРЖА „БЕЗБЕДЕН“ КОНЦЕРТ ЗА 5.000 ЛУЃЕ, ВО НАРЕДНИТЕ 14 ДЕНА ЌЕ СЕ ВИДИ ДАЛИ НЕКОЈ СЕ ЗАРАЗИЛ

„ВИРЏИН“ ГО ИЗВЕДЕ ПРВОТО ПРОБНО ВОЗЕЊЕ НА ХИПЕРЛУП СО ПАТНИЦИ

ШОН ПЕН ПОМОГНАЛ 1,3 МИЛИОНИ ЛУЃЕ БЕСПЛАТНО ДА СЕ ТЕСТИРААТ ЗА КОРОНАВИРУС

ВАКЦИНАТА ПРОТИВ КОВИД-19 РАЗВИЕНА НА ОКСФОРД Е ДОСЕГА НАЈВЕТУВАЧКИ ОДГОВОР НА ПАНДЕМИЈАТА

ШОН ПЕН ПРАВИ БЕСПЛАТНИ ТЕСТИРАЊА НА КОРОНАВИРУС ВО ЛОС АНЏЕЛЕС

ТЕРЕНЕЦ НА „МАЗДА“ ПРОГЛАСЕН ЗА НАЈБЕЗБЕДЕН АВТОМОБИЛ НА СВЕТОТ

„МИЦУБИШИ ИКЛИПС КРОС“ ОСВОЈУВА ПЕТ ЅВЕЗДИЧКИ ЗА БЕЗБЕДНОСТ НА СИТЕ КОНТИНЕНТИ