ТЕРОН, КИДМАН И РОБИ БЛЕСНАА НА ПРЕМИЕРАТА НА „ТИЕ СЕ БОМБИ“, ВО СИНЕПЛЕКС ЌЕ ИГРА ОД 26 ДЕКЕМВРИ