тигар

Таг
5Вести

НАД 44.000 ЖИВИ ВИДОВИ СЕ ВОДАТ КАКО ЗАГРОЗЕНИ, НО 2023 БЕШЕ ДОБРА ГОДИНА ЗА ТИГРИТЕ И НОСОРОЗИТЕ

МИЛИОНИ ЛУЃЕ ЈА СЛАВАТ ЛУНАРНАТА НОВА ГОДИНА, ПРИСТИГНА ГОДИНАТА НА ТИГАРОТ

БРОЈОТ НА ЗАГРОЗЕНИТЕ ТИГРИ СЕ ЗГОЛЕМИЛ ВО ПЕТ ДРЖАВИ ЗА 10 ГОДИНИ

ТИГАР ВО ЊУЈОРК ЗАРАЗЕН СО КОРОНАВИРУС, НО НЕМА ДОКАЗИ ДЕКА ЖИВОТНИТЕ МОЖАТ ДА ГО ШИРАТ

ИНДИЈА ЗА ЧЕТИРИ ГОДИНИ ЈА ЗГОЛЕМИЛА ПОПУЛАЦИЈАТА НА ТИГРИ ЗА 30%