Тина Тарнер

Таг
4Вести

РОК СИМФОНИЈА СО ХИТОВИТЕ НА ТИНА ТАРНЕР ВО СКОПЈЕ

НОВИОТ ДОКУМЕНТАРЕЦ ЗА ТИНА ТАРНЕР Е НЕЈЗИНО ЗБОГУВАЊЕ СО ФАНОВИТЕ

НЕ МИСЛЕВ ДЕКА ЌЕ ИЗГЛЕДАМ ВАКА ОДЛИЧНО НА 80 ГОДИНИ, ВЕЛИ ТИНА ТАРНЕР ЗА 80. РОДЕНДЕН