Титаник

Таг
3Вести

ДАСКАТА КОЈА Ѝ ГО СПАСИ ЖИВОТОТ НА РОУЗ ВО „ТИТАНИК“ СЕ ПРОДАДЕ ЗА НАД 700.000 ДОЛАРИ

НИКОГАШ НЕ СМЕ СЕ ВЉУБИЛЕ СО ДИКАПРИО, ВЕЛИ КЕЈТ ВИНСЛЕТ