Тиволи

Таг
2Вести

ПАРКОТ ТИВОЛИ И ДРУГИ ПРОСТОРИ ВО КОПЕНХАГЕН ПРЕТВОРЕНИ ВО ПРИВРЕМЕНИ ГРАДИНКИ НА ОТВОРЕНО

КОПЕНХАГЕН ЌЕ ДОБИЕ ХОТЕЛ „Х. К. АНДЕРСЕН“ ВО ФОРМА НА БУДИСТИЧКИ ХРАМ