Тјери Фремо

Таг
2Вести

НОВИОТ ФИЛМ НА ТАРАНТИНО СЕПАК ЌЕ ИМА СВЕТСКА ПРЕМИЕРА ВО КАН

ГАЛА ВЕЧЕР СО ФРАНЦУСКИ И СВЕТСКИ ЅВЕЗДИ НА СТАРTОТ НА ФИЛМСКИОТ ФЕСТИВАЛ ЛУМИЕР