МОДНА ИЗЛОЖБА НА СТУДЕНТИТЕ НА ТМФ И ДИЗАЈНЕРКАТА ЛИДИЈА ГЕОРГИЕВА НА 26 ЈАНУАРИ ВО ФРАНЦУСКИОТ ИНСТИТУТ ВО СКОПЈЕ