тоалет

Таг
7Вести

2.700 ГОДИНИ СТАРО ВЕЦЕ ПРОНАЈДЕНО ВО ЕРУСАЛИМ БИЛО РЕДОК ЛУКСУЗ

НАСА ЌЕ ЛАНСИРА НОВ ТОАЛЕТ ЗА АСТРОНАУТИТЕ ОД 23 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

НОВИТЕ ЖАРДИНИЕРИ ВО АМСТЕРДАМ ИСТОВРЕМЕНО СЛУЖАТ И КАКО ОДРЖЛИВИ ПИСОАРИ

ПРОЅИРНИ ЈАВНИ ТОАЛЕТИ ПОСТАВЕНИ ВО ПАРКОВИТЕ ВО ТОКИО

НАУЧНИЦИ РАЗВИЛЕ СУПЕРЛИЗГАВА ОБЛОГА ЗА ВЕЦЕ ШОЛЈИ КОЈА ШТЕДИ ВОДА