ШТИПЈАНЕЦОТ ТОДОР СТОЈАНОВ ДОКТОРИРАШЕ МОДЕН ДИЗАЈН ВО ШАНГАЈ И СЕГА СОРАБОТУВА СО СВЕТСКИ МОДНИ КУЌИ КАКО ЕКСПЕРТ ЗА КВАЛИТЕТ