Том Мур

Таг
5Вести

ТОМ МУР, 100-ГОДИШНИКОТ КОЈ СОБРА 33 МИЛИОНИ ФУНТИ ЗА БРИТАНСКИТЕ ЗДРАВСТВЕНИ РАБОТНИЦИ, СЕ ЛЕКУВА ОД КОВИД-19

СТОГОДИШНИОТ КАПЕТАН ТОМ МУР СТАНА ВИТЕЗ ОТКАКО СОБРА 32 МИЛИОНИ ФУНТИ ЗА ЗДРАВСТВЕНИТЕ РАБОТНИЦИ

ВОЕНИОТ ВЕТЕРАН КОЈ СОБРА 30 МИЛИОНИ ФУНТИ ЗА БРИТАНСКАТА ЗДРАВСТВЕНА СЛУЖБА ДОБИ 125.000 ЧЕСТИТКИ ЗА 100. РОДЕНДЕН

99-ГОДИШНИК СЕ НАЈДЕ НА ВРВОТ НА БРИТАНСКАТА ТОП-ЛИСТА

99-ГОДИШНИК ЗА ЕДНА НЕДЕЛА СОБРА 25 МИЛИОНИ ФУНТИ ЗА БРИТАНСКИТЕ ЗДРАВСТВЕНИ РАБОТНИЦИ