Тома Здравковиќ

Таг
2Вести

ФИЛМОТ ЗА ТОМА ЗДРАВКОВИЌ ПРОШИРЕН ВО СЕРИЈА ОД ОСУМ ЕПИЗОДИ

ФИЛМОТ ЗА СРПСКАТА ФОЛК ЛЕГЕНДА ТОМА ЗДРАВКОВИЌ ОД ВИКЕНДОВ ВО СКОПСКИТЕ КИНА