Томас Герберих

Таг
2Вести

ЛИЦАТА СО ПОПРЕЧЕНОСТ И ГЕРМАНСКИОТ АМБАСАДОР ГЕРБЕРИХ ЦРТАА ГРАФИТИ СО СПРЕЈ

ГЕРМАНСКАТА АМБАСАДА ОРГАНИЗИРА „ДЕН НА ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК“ НА 2 ЈУНИ ВО ГРАДСКИ ПАРК