Топ ган: Маверик

Таг
9Вести

„ТОП ГАН 2“ ЗАРАБОТИ МИЛИЈАРДА ДОЛАРИ И СТАНА НАЈУСПЕШНИОТ ФИЛМ ЗА 2022

„ТОП ГАН 2“ СТАНА ПРВИОТ ФИЛМ НА ТОМ КРУЗ КОЈ ЗАРАБОТИЛ 100 МИЛИОНИ ДОЛАРИ НА ОТВОРАЊЕТО

КАНСКИОТ ФЕСТИВАЛ ЗАПРЕ КОГА СЕ ПОЈАВИ ТОМ КРУЗ ЗА ЕВРОПСКАТА ПРЕМИЕРА НА „ТОП ГАН 2“

ТОМ КРУЗ ДОАЃА ВО КАН ПО 30 ГОДИНИ ЗАРАДИ ПРЕМИЕРАТА НА „ТОП ГАН 2“

НАМЕСТО НА 2 ЈУЛИ, ПРЕМИЕРАТА НА „ТОП ГАН: МАВЕРИК“ ПОМЕСТЕНА ЗА НОЕМВРИ

„ТОП ГАН 2“ ОДЛОЖЕН ЗА 2021, А „АВАТАР 2“ ЗА 2022 ГОДИНА

СТРПЕТЕ СЕ УШТЕ МАЛКУ, КАЖА ТОМ КРУЗ ПО ОДЛОЖУВАЊЕТО НА „ТОП ГАН 2“

ТОМ КРУЗ Е ПОВТОРНО МАВЕРИК ПО 33 ГОДИНИ – ОБЈАВЕН ПРВИОТ ТРЕЈЛЕР ЗА „ТОП ГАН 2“