Тор

Таг
3Вести

ТОР СТАНА ЖЕНСКО ВО СТРИПОТ, А СЕГА И НА ФИЛМ

ТАИКА ВАИТИТИ СЕ ВРАЌА КАКО РЕЖИСЕР И СЦЕНАРИСТ НА „ТОР 4“