Торонто репторс

Таг
3Вести

СРБИНОТ РАЈАКОВИЌ ГО ПРЕЗЕДЕ ТОРОНТО И СТАНА ВТОРИОТ ЕВРОПСКИ ТРЕНЕР КОЈ ВОДЕЛ НБА ТИМ

ПРОКЛЕТСТВОТО НА ДРЕЈК НЕ ДЕЛУВА НА ТОРОНТО, РЕПТОРС ЗА ПРВПАТ НБА-ПРВАК

ЕМОЦИИТЕ НА ДРЕЈК ГО НОСЕА ТОРОНТО РЕПТОРС КОН ПРВОТО НБА-ФИНАЛЕ