Тотално опуштање

Таг
2Вести

БЕНДОТ „ТОТАЛНО ОПУШТАЊЕ“ ЌЕ СЛАВИ 30 ГОДИНИ ПОСТОЕЊЕ СО КОНЦЕРТ ВО СКОПЈЕ

„ТОТАЛНО ОПУШТАЊЕ“ СЛАВИ 30 ГОДИНИ ПОСТОЕЊЕ СО КОНЦЕРТ ВО МКЦ ВО ДЕКЕМВРИ