трамвај

Таг
3Вести

ЖОЛТИТЕ ТРАМВАИ СЕ ТУРИСТИЧКА АТРАКЦИЈА НА ЛИСАБОН КОЈА ИСЧЕЗНУВА

СКОПЈЕ ЌЕ ДОБИЕ ТРАМВАЈ БЕЗ ШИНИ, НОВ ВИД ПРЕВОЗНО СРЕДСТВО СО ПОГОН НА ВОДОРОД