транспорт

Таг
3Вести

ВОЗИЛОТО НА ДВЕ ТРКАЛА „СЕГВЕЈ“ ПРЕСТАНУВА ДА СЕ ПРОИЗВЕДУВА

ПРВИОТ ХИПЕРЛУП ЌЕ СЕ ГРАДИ ДОГОДИНА ВО ИНДИЈА, ЌЕ ПРЕВЕЗУВА ПАТНИЦИ СО 1.000 КМ/ЧАС

ОРГАН ЗА ПРЕСАДУВАЊЕ ЗА ПРВПАТ ПРЕВЕЗЕН СО ДРОН