трап

Таг
3Вести

ДЕНЕС СЕКОЈ САКА ДА ЗЕМЕ МАЛКУ ОД ТРАПОТ, ПА И ТУРБОФОЛКОТ, ВЕЛИ ДРАГИ ОД КОЛЕКТИВОТ „ТДФУ“, КОЈ ПРОСЛАВИ 10 ГОДИНИ РАБОТА

КОЛЕКТИВОТ „ТДФУ“ ЌЕ ПРОСЛАВИ 10 ГОДИНИ РАБОТА СО ЖУРКА СО 14 ХИП-ХОП ИЗВЕДУВАЧИ

ОД ЕТНО МЕТАЛ ДО ДРАМ ЕНД БЕЈС, „ТАКСИРАТ 21“ ЌЕ ТРАЕ ДО РАНО УТРО