трип хоп

Таг
3Вести

ТРИП ХОП ЛЕГЕНДАТА ТРИКИ ЈА ПРЕКИНА ТУРНЕЈАТА И НЕМА ДА НАСТАПИ ВО СКОПЈЕ ВО МАЈ

ПИОНЕРОТ НА ТРИП ХОПОТ ТРИКИ ГОСТУВА ВО СКОПЈЕ ВО ОКТОМВРИ

БЕЛГИСКОТО ТРИП ХОП ТРИО „ХУВЕРФОНИК“ СО ДВА РАСПРОДАДЕНИ КОНЦЕРТИ ВО СКОПЈЕ