трка

Таг
20Вести

ГОДИНИТЕ СЕ САМО БРОЈКА, РЕКОА УЧЕСНИЧКИТЕ НА НОЌНАТА ЖЕНСКА ТРКА ВО БИТОЛА, НА КОЈА ТРЧАА ЖЕНИ ДО 77 ГОДИНИ

СТОТИЦИ ДЕЦА ЌЕ ТРЧААТ НА „МИНИ ТРЧАЈ БЕ“ НА БИТОЛСКОТО ШЕТАЛИШТЕ НА 9 ЈУНИ

ПАРИСКИТЕ КЕЛНЕРИ СЕ ТРКАА НИЗ ГРАДОТ НОСЕЈЌИ КАФЕ И КРОАСАН НА НАСТАН КОЈ ПОЧНА ПРЕД 110 ГОДИНИ

ВО ЛОНДОН СЕ ЧЕКА РЕД ЗА ЗАПИШУВАЊЕ НА ХИРОКС, НОВИОТ ФИТНЕС ТРЕНД ЗА КОЈ ИНТЕРЕСОТ ПОРАСНА ЗА 1.000% ВО ПОСЛЕДНИТЕ ПЕТ ГОДИНИ

ШЕСТОТО ИЗДАНИЕ НА БАВНАТА МОТОТРКА Е НА 29 ОКТОМВРИ, ПОБЕДНИК Е ОНОЈ КОЈ НАЈСПОРО ЌЕ СТИГНЕ ДО ЦЕЛТА

ПО ОПЕРАЦИЈАТА НА МОЗОКОТ УЧЕВ ДА ОДАМ, СЕГА ИЗОДЕВ ПЕТ КИЛОМЕТРИ НА СКОПСКИОТ МАРАТОН, ВЕЛИ ПОП ПЕЈАЧКАТА АНГЕЛА ЗДРАВКОВСКА

ПОЧНА ПРИЈАВУВАЊЕТО ЗА СЕДМАТА ТРКА „ВОЗИ ПРАВО, ВОЗИ ЗДРАВО“

СТОТИЦИ ДЕДО МРАЗОВЦИ ТРЧАА НИЗ СКОПЈЕ – ФОТОГАЛЕРИЈА

В САБОТА ХУМАНИТАРНА ТРКА ЗА ДЕЦАТА НА ОНКОЛОШКОТО ОДДЕЛЕНИЕ НА ДЕТСКАТА КЛИНИКА