трошоци за живот

Таг
2Вести

ПАНДЕМИЈАТА ЈА ИЗМЕША ЛИСТАТА НА НАЈСКАПИТЕ ГРАДОВИ НА СВЕТОТ, ХОНГКОНГ, ЦИРИХ И ПАРИЗ СЕГА ГО ДЕЛАТ ВРВОТ