БРАЗИЛСКИ, ШВЕДСКИ И АМЕРИКАНСКИ ЏЕЗЕРИ НА ТРЕТИОТ ДЕН НА 41. СКОПСКИ ЏЕЗ ФЕСТИВАЛ