цеде

Таг
5Вести

ПАПАТА ТАЈНО ИЗЛЕГОЛ ОД ВАТИКАН ЗА ДА ПОСЕТИ МУЗИЧКА ПРОДАВНИЦА

ПОСЛЕДНИОТ АЛБУМ НА ТРПЧЕСКИ НОМИНИРАН ЗА МЕЃУНАРОДНИТЕ НАГРАДИ ЗА КЛАСИЧНА МУЗИКА

СО „НОСТАЛГИЧНА ЉУБОВ“ САКАМ МЛАДИТЕ ДА ГО ЗАПОЗНААТ КЛАРИНЕТОТ, ВЕЛИ БЛАГОЈ ЛАМЊОВ ЗА СВОЈОТ ПРВ АЛБУМ

ТРПЧЕСКИ ГО ИЗДАДЕ АЛБУМОТ „СКАЗНИ ОД РУСИЈА“ СО ДЕЛА КОИ РЕТКО СЕ СВИРАТ НА ПИЈАНО