БИТОЛА ИМА НАЈМУЗИКАЛНА ПУБЛИКА – ЕМОТИВЕН КОНЦЕРТ НА ЈЕЛЕНА ТОМАШЕВИЌ ВО ЦЕНТАРОТ ЗА КУЛТУРА