церемонија

Таг
2Вести

БАРБАДОС ПОЧНА НОВА ЕРА КАКО РЕПУБЛИКА И ЈА ПРОГЛАСИ РИЈАНА ЗА НАЦИОНАЛНА ХЕРОИНА

ОСКАРИТЕ ЌЕ СЕ ОДРЖАТ БЕЗ ЗУМ, СО ПРИСУСТВО НА СИТЕ НОМИНИРАНИ