МАЛКУ ПОЗНАТА АВТОКОМПАНИЈА ОД КАЛИФОРНИЈА ЌЕ СЕ ПРОМОВИРА ВО ЖЕНЕВА СО ВИСТИНСКИ ЅВЕР