циркус

Таг
2Вести

ФРАНЦИЈА ГО ЗАБРАНУВА КОРИСТЕЊЕТО НА ДИВИ ЖИВОТНИ ВО ЦИРКУСИ И ВОДЕНИ ПАРКОВИ

КАЛИФОРНИЈА ЗАБРАНУВА ПРОИЗВОДИ ОД КРЗНО И УЧЕСТВО НА ЖИВОТНИ ВО ЦИРКУС