„Црно огледало“

Таг
2Вести

ЌЕ СЕ СНИМА СЕДМАТА СЕЗОНА НА „ЦРНО ОГЛЕДАЛО“, ДЕТАЛИТЕ ЗА ЗАПЛЕТОТ СЕ ЧУВААТ ВО ТАЈНОСТ

„ЦРНО ОГЛЕДАЛО“ СЕ ВРАЌА СО НОВИ ШЕСТ ЕПИЗОДИ ВО ЈУНИ