цртан филм

Таг
3Вести

ПАЈО ПАТОРОТ ПРОСЛАВИ 90 ГОДИНИ ОД ПРВОТО ПОЈАВУВАЊЕ ВО ЦРТАН ФИЛМ

НОВИОТ ЦРТАН ФИЛМ СО БИБИ И БОБИ, „ЗВУЦИТЕ НА НОВАТА ГОДИНА“, ОД 21 ДЕКЕМВРИ ЌЕ СЕ ПРИКАЖУВА НИЗ МАКЕДОНИЈА

ПОЧИНА МАРЦЕЛ ЈАНКОВИЧ, ЕДЕН ОД АВТОРИТЕ НА ЦРТАНИОТ ФИЛМ „ГУСТАВ“