цртежи

Таг
5Вести

ВО АРГЕНТИНА ПРОНАЈДЕНИ НАЈСТАРИТЕ ПЕШТЕРСКИ ЦРТЕЖИ ВО ЈУЖНА АМЕРИКА

ВО ВЕЛЕС СЕ ОДРЖА АУКЦИЈА НА ДЕТСКИ ЦРТЕЖИ, ПАРИТЕ ЌЕ ОДАТ ЗА ХУМАНИТАРНИ ЦЕЛИ

„ДРЕВНА СИСТИНСКА КАПЕЛА“ ОТКРИЕНА ВО ЗАФРЛЕНИ АМАЗОНСКИ ШУМИ, СОДРЖИ ДЕСЕТИЦИ ИЛЈАДИ ЦРТЕЖИ СТАРИ 12.500 ГОДИНИ

МЕТ ПОРАЧУВА: OСТАВЕТЕ ГИ ТЕЛЕФОНИТЕ И УЖИВАЈТЕ ВО МИКЕЛАНЏЕЛО