туна

Таг
3Вести

ПАНДЕМИЈАТА СЕ ОДРАЗИ И ВРЗ АУКЦИЈАТА НА ТУНИ ВО ТОКИО – НАЈСКАПАТА РИБА КУПЕНА ЗА САМО 202.000 ДОЛАРИ

„КРАЛОТ НА СУШИТО“ КУПИ ТУНА ОД 1,8 МИЛИОНИ ДОЛАРИ НА НОВОГОДИШНАТА АУКЦИЈА ВО ТОКИО

„КРАЛОТ НА СУШИТО“ ПЛАТИ РЕКОРДНИ 3,1 МИЛИОН ДОЛАРИ ЗА ТУНА