Тунис

Таг
2Вести

ТУНИЖАНИТЕ НЕГОДУВААТ ШТО ДЕНЗЕЛ ВАШИНГТОН ЌЕ ГО ГЛУМИ ВОЈСКОВОДЕЦОТ ХАНИБАЛ

ЉУБОВТА КОН КУСКУС ЗДРУЖИ ЧЕТИРИ ДРЖАВИ ЗА ДА ВЛЕЗЕ НА ЛИСТАТА НА КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО НА УНЕСКО