ОХРИД НЀ ВООДУШЕВИ СО ИСТОРИЈАТА И БОГАТСТВОТO, ВЕЛАТ АКТЕРИТЕ ОД ТУРСКАТА ПРЕТСТАВА „БУРЕ БАРУТ“