ПОЧНУВА ЛАНСИРАЊЕТО НА САТЕЛИТИТЕ КОИ ТРЕБА ДА ЈА ПОКРИЈАТ ЦЕЛАТА ПЛАНЕТА СО ИНТЕРНЕТ