„Убавицата и ѕверот“

Таг
3Вести

350. ИЗВЕДБА НА ПРЕТСТАВАТА „УБАВИЦАТА И ЅВЕРОТ“, 20 ГОДИНИ СЕ ИГРА СО ИСТ ДИЗАЈН

„НЕВЕРОЈАТНИТЕ 2“ ГО СРУШИ РЕКОРДОТ НА „УБАВИЦАТА И ЅВЕРОТ“

20 ГОДИНИ И 350 ИЗВЕДБИ – ЈУБИЛЕЈ НА „УБАВИЦАТА И ЅВЕРОТ“ ВО ТЕАТАРОТ ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ