ПАМЕЛА АНДЕРСОН ГИ ПРЕДВОДЕШЕ ЗГОДНИТЕ ДЕВОЈКИ КОИ НАВИВАА ЗА НОВИТЕ СВЕТСКИ ПРВАЦИ ОД ТРИБИНИТЕ