Ултима Туле

Таг
2Вести

ЗАПОЗНАЈТЕ ЈА УЛТИМА ТУЛЕ, СВЕТ ОДДАЛЕЧЕН 6,5 МИЛИЈАРДИ КИЛОМЕТРИ ОД ЗЕМЈАТА

НАСА ВО ПРВИТЕ ЧАСОВИ ОД НОВАТА ГОДИНА ЌЕ ОТПАТУВА НАЈДЛАБОКО ВО ВСЕЛЕНАТА ДОСЕГА