ултрамаратон

Таг
2Вести

КЛУЧОТ Е ВО МЕДИТАЦИЈАТА, ВЕЛИ ПОБЕДНИКОТ НА НАЈДОЛГАТА ТРКА НА СВЕТОТ, ЗА 43 ДЕНА ИСТРЧА 4.989 КМ

КОГА 42 КМ НЕ СЕ ДОВОЛНИ – НЕВЕРОЈАТНИОТ ПОДЕМ НА УЛТРАМАРАТОНИТЕ