БАРАМЕ ПРИЗНАНИЕ ЗА НАШАТА ГРАЦИОЗНОСТ – УМЕТНИЦИ ОД ЛОНДОН СО ПЕРФОРМАНС ЈА ОТВОРИЈА ИЗЛОЖБАТА „РОДОВИ ПЕРЦЕПЦИИ“