уметничко лизгање

Таг
5Вести

МИ СЕ СМЕЕЈА ЗА МОЈОТ ОЛИМПИСКИ СОН – МЕКСИКАНСКИ ЛИЗГАЧ Е МЕЃУ РЕТКИТЕ ЛАТИНОАМЕРИКАНЦИ НА ЗОИ ВО ПЕКИНГ

В СРЕДА СЕ ОТВОРА ЛИЗГАЛИШТЕТО ВО СЦ „БОРИС ТРАЈКОВСКИ“

СТАНУВААТ ПРЕД ШЕСТ САБАЈЛЕ ЗА ДА ТРЕНИРААТ УМЕТНИЧКО ЛИЗГАЊЕ, ДУРИ И НА -20 СТЕПЕНИ

ТЕОДОРА АТАНАСОВА Ѝ ДОНЕСЕ МЕДАЛ НА МАКЕДОНИЈА ВО УМЕТНИЧКО ЛИЗГАЊЕ

АРАПКАТА ЗАХРА СЕ ИЗБОРИ ДА НАСТАПУВА СО ШАМИЈА НА МЕЃУНАРОДНИ НАТПРЕВАРИ ВО УМЕТНИЧКО ЛИЗГАЊЕ