„„Уметност за сите“

Таг
4Вести

НАД 1.100 УЧЕНИЦИ ВО СКОПЈЕ СЕ ВКЛУЧИЈА ВО ПРОЕКТОТ „ЗБОРУВАМ НА ЈАЗИКОТ НА МОЈОТ ДРУГАР“

УМЕТНОСТА Е МАГИЧНА ТЕРАПИЈА ЗА ДЕЦАТА СО ПОПРЕЧЕНОСТ – ЗАВРШИ ПРОЕКТОТ „УМЕТНОСТ ЗА СИТЕ“

ФИНАЛЕ НА ЛИКОВНО-ЕДУКАТИВНИОТ ПРОЕКТ „УМЕТНОСТ ЗА СИТЕ“ СО ИЗЛОЖБАТА „ЈАС И ТИ, ЕДНО СМЕ“

ФАНТАЗИЈА ВО ГЛИНА – УЧЕНИЦИТЕ СО ПОПРЕЧЕНОСТ СО ИЗЛОЖБА ВО МАЛА СТАНИЦА