упад

Таг
2Вести

МУЗЕЈОТ СМИТСОНИЈАН СОБИРА ПРЕДМЕТИ ОД УПАДОТ ВО АМЕРИКАНСКИОТ КОНГРЕС

НИКОЈ НЕ СЕ ОБИДЕ ДА УПАДНЕ ВО ОБЛАСТ 51 ВО НЕВАДА ЗА ДА ВИДИ ВОНЗЕМЈАНИ