урбана мобилност

Таг
2Вести

БАРСЕЛОНА ПЛАНИРА ДА ВОВЕДЕ ЛЕТЕЧКО ТАКСИ ВО 2022

„СМАРТ“ ЌЕ ПРОИЗВЕДЕ УШТЕ 21 БЕНЗИНЕЦ ПРЕД ЦЕЛОСНО ДА СЕ ПРЕФРЛИ НА СТРУЈА