„Уште една тура“

Таг
2Вести

ДИКАПРИО ЌЕ СНИМА РИМЕЈК НА ДАНСКИОТ ОСКАРОВЕЦ „УШТЕ ЕДНА ТУРА“

СНИМЕН ПО ГОЛЕМА ТРАГЕДИЈА, „УШТЕ ЕДНА ТУРА“ Ѝ ГО ДОНЕСЕ ЧЕТВРТИОТ ОСКАР НА ДАНСКА ЗА НАЈДОБАР СТРАНСКИ ФИЛМ