уставни измени

Таг
2Вести

РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА И ОФИЦИЈАЛНО СТАНА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА

СОБРАНИЕТО ГИ УСВОИ УСТАВНИТЕ ИЗМЕНИ, МАКЕДОНИЈА СТАНУВА РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА